Skip to main content

Hits: 99

28 September 2023 — Afgelopen zondag 24 september werd de afsluitwedstrijd van het zomerseizoen verspeeld, het was een stralende zomerse dag, dus daar zou het niet aan kunnen liggen en we hadden er veel zin in.

De spelvorm was Texas Scramble, een tactisch, leuk spelletje golf, na de afslag komt de eerste keuze, met welke bal spelen we verder en wie gaat er proberen de green te bereiken en tot slot heb je nog vier kansen om de putt te maken. Het moet dus mogelijk zijn om bij iedere hole een goede score te behalen, wel na achttien holes hadden wij twee birdies, elf parren en vijf bogeys, wat na aftrek van de playing handicap een mooi resultaat opleverde, misschien wel voldoende voor een hoge klassering. Omdat wij een vroege starttijd toebedeeld hadden gekregen, was het dus even wachten op een zonnig terras tot iedereen binnen was. En ja, het wachten werd beloond met de eerste prijs,

Het was een mooie teamprestatie, want allemaal hebben wij een steentje bijgedragen.

Namens ons team, Irma, Jan, Wilfred en Toos, bedanken wij Doris, die vandaag de wedstrijdleiding had en de WeCo voor alle weekend-wedstrijden. We zullen even geduld moeten hebben, maar zullen met plezier uitkijken naar het seizoen 2024.

Toos van Keijzerswaard.