Skip to main content

Hits: 90

Zondag 21  april viel ons de eer te beurt om te mogen spelen op de super mooie Koninklijke Haagsche Golf & Country Club


Het zonnetje stond  aan de hemel maar de wind kwam uit een vreemde hoek aldus de gastvrouw dames => een gevoelstemperatuur  van onder het vriespunt brrr  freezing cold. De handschoenen, handenwarm zakjes werden geactiveerd om warm te worden. Zelfs regenbroeken als isolatie werden aangetrokken.
We mochten strijden tegen de Houtrak.

In de ochtend hadden we de 2e start op hole 10 waar Meike & Nadine als eerste koppel startte gevolgd door Daphne & Hélène en aansluitend Ilse & Irma.
Ons eerste koppel Meike & Nadine speelde gelijk in de ochtend waardoor het eerste puntje binnen was. Daphne & Hélène hebben de ochtend partij gewonnen => een stand van 3-3 om de middag in te gaan.

Tijdens de lunch waren er diverse bezoekers om de dames van Spaarnwoude aan te moedigen waardoor we met positieve krachten de singels in de middag tegemoet traden.
Het zonnetje werd verruild door donkere wolken waar hagel, regen en wind elkaar afwisselde. Ondanks deze weersomstandigheden wisten Meike, Nadine  en Daphne, die het spannend wist te houden tot op de laatste hole, de winst te pakken. Irma heeft gestreden tot de 16e en legde het loodje  tegen de jongste telg van de Houtrak die in jong Oranje speelt….

Eindstand 9-9 waar we super blij mee zijn. Volgende week zijn we gastvrouw en kunnen we ons opladen om 5 mei vastberaden de strijd aan te gaan tegen Noordwijk op de Haarlemmermeersche.

Irma