Skip to main content

Hits: 68

29 April 2024 — Koningsdag de 27ste was dit jaar de dag na vrijdag de 26ste en dat was de ideale golfdag met weinig wind, fris met een zonnetje en vrijwel droge fairways. Koningsdag zelf moest ik thuis de vlag en wimpel in de forse regen hijsen en die nattigheid hield tot ruim na de laatste starttijd aan.

Er waren 43 starters en mijn flight had een voor iedereen herkenbare samenstelling. Een oude rot, een tweede die volgend jaar bijna single handicap speelt, een derde die alle pech van de wereld had en daarbij ook nog eens niet in vorm was ( vol bewondering was ik, dat hij niet alles in de sloot kieperde) en tenslotte iemand die alle geluk van de wereld had ( ondergetekende dus).

Geleidelijk werd het weer wat minder slecht en kon de oranje pruik op. Toen op hole 8 de eerste Oranje-bitter van de dag geserveerd werd steeg de stemming. Ik voelde duidelijk de positieve instraling van mijn teamgenote, Door van Goozen , waardoor mijn ballen net niet in de bunkers kwamen en de hindernis maar af en toe gevonden werd.

Bij de prijsuitreiking blijkt toch weer wat een fantastische gezellige club wij hebben! Al die vrolijke gezichten!
De winnende teams werden met een karrenvracht aan prijzen overladen.
Paul Snoek en Ruud Bossen (1ste ) dan Door van Goozen en Caspar en vervolgens Minck Vos en Charles Keijman (3de ). Tenslotte werden de individuele winnaars nog naar voren geroepen. Thea van Geelen en ondergetekende.

De organisatie door Walter van der Es en Richard van Dam was perfect, waarvoor namens alle deelnemers: “ Veel dank en oranje hulde !

Caspar Oidtmann