Skip to main content

Hits: 30

7 Juli 2024 — Donderdag 4 juli was het dan eindelijk zover; LADIES DAY!

We hadden ons ingeschreven voor de 9 holes op de C lus maar vanwege het grote aantal inschrijvingen werden we op de E lus ingedeeld. Geen probleem dan spelen we de E holes eigenlijk onze favoriete lus. Na het aanmelden en de bijdrage storten voor het goede doel; Bultsmekke Assistancedogs (BMA) en het in ontvangst nemen van een goodie bag, gevuld met leuke verrassingen en lekkere versnaperingen, rustig richting de E lus gelopen.

Om 11.20 exact starten we met z’n 3tjes Dineke van de Merwe, Mary Van Driel en Mariëtte Richter. Het begin was gelijk al goed, een par op hole 1. De andere holes verliepen ook heel goed, op de 3de hole sloeg Mariëtte de neary en mede daardoor werd een birdie op hole 3 genoteerd. Op de 4de hole werd door Mariëtte de longest drive geslagen, dus dat schoot ook lekker op. Hole 8, par 3, was wederom een birdie dus ja het ging echt heel erg lekker.

We waren dan ook redelijk snel weer terug op het terras om daar te genieten van het zonnetje maar zeker ook van het drankje en de overheerlijke hapjes die ons aangeboden werden. Na het (lange) wachten werd het ons al snel duidelijk dat we goed gespeeld hadden en misschien wel in de prijzen zouden vallen. Toch wel enigszins verbaasd werden we 1ste in de 9 holes wedstrijd en ontvingen we uit de handen van de damescommissie prachtige prijzen, een mooie grote Luhta tas mét inhoud.

Rest ons nog Henny en de andere dames ontzettend hartelijk te bedanken voor de geweldige organisatie.

We kijken nu al uit naar de Ladies Day van 2025, de 10de editie!

Hartelijke groet, Dineke, Mary en Mariëtte

link voor de uitslagen : Uitslagen ladies day2024

link voor foto verslag : ladies day foto’s