Skip to main content

Hits: 51

16 december 2022 – Wil jij je contributie verzekeren? Dat kan via NGF-verzekeringen.
We lopen allemaal de kans dat we een lange periode niet kunnen spelen door een blessure of ziekte. Met de NGF-contributieverzekering kun je dat risico afdekken. Je kunt direct en eenvoudig je verzekering afsluiten via deze link. (https://premieberekening.ngf.nl)

En voor de reislustige: sluit ook meteen een NGF-reisverzekering af. Hierbij kun je ook kiezen voor een additionele 24-uurs materiaaldekking voor golfuitrusting en gadgets. Meer details en polisvoorwaarden vind je op GOLF.NL. (https://www.golf.nl/achtergrond/ngf-verzekeringen)

Het bedrag dat een lid aan jullie heeft betaald aan contributie + speelrecht (abonnement) komt voor vergoeding in aanmerking tot maximaal € 1.500,=

Indien een lid rechtstreeks bij de baan zijn abonnement heeft gekocht, dan zal alleen de contributie aan jullie voor vergoeding in aanmerking komen.

Als club hebben we aan de verzekeringsmaatschappij gevraagd of deze verzekering ook voor onze leden nuttig is, nu wij de abonnementen bij de baan laten lopen via onze Stichting Hans Brinker Golf.

Hier is bevestigend op gereageerd.

Let op:

  • Alvorens deze verzekering aan te gaan, lees de algemene voorwaarden goed door. Niet alles wordt verzekerd. Als u al ziek bent of een blessure heeft, dan heeft verzekeren waarschijnlijk geen zin;
  • Als te verzekeren bedrag moet u contributie en abonnement samen tellen!
  • De verzekering sluit u af via de NGF. Als Club staan wij hier geheel buiten. U gaat op eigen risico en verantwoordelijkheid de verzekering aan.